📔    Kataloger
🚚    Fri fragt ved køb for 499 KR
/assets/images/logo.png
Magnifying Glass Streamline Icon: https://streamlinehq.com
User Circle Single Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Log ind

Menu 2 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Magnifying Glass Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Velkommen til J.A.K. Workwear

1
Book Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Om J.A.K. Arbejdstøj

Hos J.A.K. Workwear ønsker vi at tilbyde dig et alsidigt udvalg af funktionel, slidstærk arbejdsbeklædning i moderigtigt design og med smarte, gennemtænkte detaljer. Fra knapper og lynlåse til spænder og metervarer anvender vi kun kvalitetsmaterialer fra verdens førende producenter - og vi er meget detaljeorienterede i hele fremstillingsprocessen.

2
Megaphone 2 Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Vores Mission

Hos J.A.K. Workwear er vores mission, at skabe det bedste arbejdstøj i branchen, så vi står distancen indenfor ethvert arbejdsmiljø. Vi benytter kun de bedste leverandører på markedet, da vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten eller sikkerheden i vores produkter. Med 25 års erfaring er vi eksperter, når det kommer til arbejdstøj.

3
T Shirt Light Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Vores arbejdstøj

Vores ønske er at tilbyde et sortiment af arbejdstøj, der henvender sig til alle brancher, uanset din branche. Arbejdstøjet henvender sig samtidig til privatpersoner, som ønsker slidstærke materialer og funktionelt design, når der arbejdes hjemme i haven eller i forbindelse med renovering af huset. Vores store sortiment gør det muligt, at tilbyde en bred variation af arbejdstøj indenfor alle brancher.

Om vores firma

Hos J.A.K. Workwear er vi meget innovative, og vi forsøger altid at forbedre vores produkter, så vi altid kan have den højeste standard indenfor funktionalitet og sikkerhed. Produktudviklingen er en lang og omfattende proces, men dette betyder blot, at vi kan være helt sikre på, at de produkter vi leverer, er af højeste kvalitet. Når du handler ved os, så handler du direkte ved producenten. Det betyder altså, at vi har skåret alle mellemled væk, hvilket er din garanti for fantastisk skarpe priser. Med egen produktion og egne salgskanaler, kan vi presse priserne helt i bund, og derved tilbyde Danmarks skarpeste priser på arbejdstøj.

Tags Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Direkte fra producent
Security Helmet Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Høj kvalitet
Like 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Ingen dyre mellemled

Vores Arbejdstøj

Vores store sortiment gør det muligt, at tilbyde en bred variation af arbejdstøj indenfor alle brancher. Vi lytter til vores kunders behov og ønsker, og sørger derfor for en masse fede detaljer på vores arbejdstøj. Vi bestræber os på, at levere arbejdstøj der både er behagelige og praktisk, og derved er materialerne nøje udvalg. Med et bredt og dybt sortiment, har vi produkter der med garanti kan efterkomme dit behov. Har du brug for 4-vejs stretch, mekanisk stretch, antiflame, HI-VIS eller helt klassiske produkter, så har vi helt sikkert noget i vores sortiment. Vi forsøger så vidt muligt at have en masse forskellige serier, med alt lige fra bukser, t-shirts, overalls og jakker, så du blot skal vælge kvalitet samt serie, og derved kan få et ensartet outfit. Har du specielle ønsker til arbejdstøjet, eller ønsker du logotryk/navnetryk, så giv os et kald eller send en mail, og vi finder sammen en løsning, og danner et sortiment passende til din virksomhed.

Logo

Fokus på Sikkerhed

For J.A.K. Workwear er sikkerheden altid i top. Som menneske er vi skrøbelige og derfor skal arbejdstøjet være med til at hindre uheld. Ikke alene har vi nøje overvejet hvilke materialer, der anvendes, men også den synlige sikkerhed, i form af reflekser, er i højsædet. Ikke at forglemme den ekstra polstring ved knæene i mange arbejdsbukser og den hårde skal i arbejdsskoene, der skal hindre skader på fødder og tæer. Det er vigtigt at du føler dig tryg på arbejdspladsen, og at du kan udføre dagens gøremål bekymringsfrit. Vores arbejdstøj er din garanti for en sikker arbejdsdag, og under hvert produkt kan du se hvilke certifikater og sikkerhedsgodkendelser de forskellige produkter opfylder. Skulle du være i tvivl, om en varer har den ønskede beskyttelse, er du altid velkommen til at komme ned og besøge os i butikken for personlig vejledning eller blot ringe ind til os. Vi står altid klar til at vejlede og hjælpe dig i den rigtige retning.

User Protection 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Sikkert arbejdsmiljø
Credit Card 1 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Sikker betaling
Shield Check Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Hurtig levering

Vores Mission!

Vi bestræber os på at imødekomme alle vores kunder med et højt serviceniveau, og med øje for deres personlige ønsker og behov. Lige fra firmaets begyndelse har kvalitet og service lagt i højsæde hos J.A.K., og det vil fortsat være vores mission, at klæde vores kunder bedst på til arbejdsdagens mange udfordringer. Vi mener at arbejdsdagen er for kort til dårligt arbejdstøj, der ikke står distancen. Med arbejdstøj fra J.A.K. Workwear er vores mission, at du både føler dig tryg, behagelig og godt klædt på til dagens gøremål.

Map Fold Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Fysiske butikker

Location Pin 3 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Esbjerg
Adresse:Energivej 11, 6700 EsbjergTelefon:+45 7615 2929E-mail:info@jak.as
Åbningstider:Man - Tors:7.30 – 16.00Fre:7.30 – 13.00Lør- Søn:LukketKristi Himmelfartsdag (9. maj og 10. maj):Lukket
Location Pin 3 Streamline Icon: https://streamlinehq.com
Vallensbæk
Adresse:Vallensbækvej 46, 2625 VallensbækTelefon:+45 7615 2929E-mail:info@jak.as
Åbningstider:Man - Tors:7.30 – 16.00Fre:7.30 – 13.00Lør- Søn:LukketKristi Himmelfartsdag (9. maj og 10. maj):Lukket
Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Og få 10% rabat på alle vores produkter
Send Email Streamline Icon: https://streamlinehq.com

Betalingsmetoder

Maestro payment method image
Visa payment method image
Dankort payment method image
Master card payment method image
Maestro payment method image
Tiverty payment method image

Hurtig og sikker levering

Visa payment method image
Visa payment method image
© 2024 J.A.K. Workwear. Alle rettigheder forbeholdes.
Udviklet af Grumsen Development ApS
Cookie indstilinger